tirsdag 24. juni 2008

Dagbok, og kakeservering

Ei dagbok på internett, hva er no egentlig dette for noe tull?

Vel, i dag var en heilt vanlig dag. Stod opp i 07.00 tida, tok ein rask dusj, laga meg en kraftig kopp med kaffe, stekt egg, mata kattan, bladd litt gjennom avisa på nettet (som den urbane kvinna æ e *blunke*), og gikk ut i fjøset for å se etter dyran.

Halv 9 kjørte jeg til arbeid. Det var mye papirarbeid i dag, men heldigvis var det kakeservering på personalrommet, så dagen gikk relativt greit.

Alltid like trivelige Kerstin med den herlige rabarbraken hun bød på i dag!

Så kom jeg hjem, rydda litt i huset, klept plena faktisk. Og så kom ho Randi, eldstedattera mi, og levert barnebarnet mitt te meg, sia ho ska ut å reis for helga. Så satte jeg meg ned for å skrive litt på internettet, og her æ e jammen ennu!

torsdag 5. juni 2008

Setter ned foten!

Æ har nu fått nok! Trur dæm at dæm kan skrem oss opp på fjelltoppan vårres, sånn at dæm sjøl kan nyt godt av trygdeytelsan vi har jobba så hardt for i alle år! Så tar dæm feil! Dæm kan prøv sæ å spreng nåkka her i mitt nabolag, da ska æ pinadø spreng etter dem med kjevla, alle som ein.

tirsdag 3. juni 2008

Skal vi se, hva er nytt for i dag. Er ikke så flittig til dette nettjournal styret lenger. Har vært så uhorvelig fint vær, og da frister det jo å sole den blekfete skrotten *flire over seg selv*. Jeg har gått til innkjøp av putebeskytterboks til verandaen, så det ser ryddig og fint ut nå. Har planer om å dra til Trondheim nå før sommeren virkelig slår inn, og handle meg et nytt bord og utestoler. Har funnet mye interessant til inspirasjon på internettet (det uendelige og alltid like fascinerende!). Da blir det vel å låne med seg varebilen til Karl-Eirik, en god venn og nabo i mange år. Si i fra hvis noen er interessert i å skrive med ei handleliste til meg! Alltid beredt når det kommer til "shopping" jeg *skratte*.

Ha en aldeles strålende dag!