tirsdag 4. mars 2008

Gal av kattekrek, og telefonterrorister

Å du søkki ta.. Det e blitt seint allerede! Du steike for et ruskvær som fyk utfør døran her *slå floke på armene*. men dette er sjarmen med å bo lengst nord i Norge. Sørlandet, sikkert fint på sommeren. Østlandet, tørr fin høst. Vestlandet, mildt vintervær. Men nordlandet. Der er det sjarmerende høst såvel som vår, ja endatil nå som det uler i trærne her ute, så er det sjarmerende.

I dag har vårri en rolig dag. Starta med å sleppe inn noen katter som har vært ute på rall i natt. De lager slik lyd utfor soveromsvinduet noenganger, det er som de vet at det er akkurat der matmor ligger og prøver å få en hvil på øyet *riste mildt på hodet*. Men jeg lar meg ikke provosere for mye. Også begynner telefonen på kontoret å kime i 08 tida. Noen menneska mangler bare normal folkeskikk, det gikk med en del tid på å irrettesette slike telefon terrorister, og "jabbe" seg igjennom tomt snikksnakk. *Le*. Nei det er ikke så ille, men noenganger kan det virke slik.

No e det blitt kveld, og æ trur det e på tide å finne køya. Håper ikke kattan skal gneldre hål i hauet på mæ i natt og! Hadd dem ikke vært god for så mye grunker, så hadde de fått smake pepper *le over seg selv*

Mvh
Anne-J.

Ingen kommentarer: