onsdag 6. april 2011

"I need sex"

Det hadd en forvirra traumatisert tidligere barnesoldat sagt i det han forgrep seg på ei ungjente i Oslo nylig. Og folk late som det bli sjokkert! Æ syns det e meget hyklerisk av dere. Hvorfor skulle han ikke ytre sitt behov, et behov som er så sterkt i mennesket at det overgår både sultfølelse og tørste. Behovet for seksuell omgang. Her i Norge trur vi at vi e best i alt, at vi e så nyttig og hjelpe alle sammen. Vi pøse på med gratis fotballtrening for innvandreran, gratis kveldskurs og hus og klatrepenga. Men vi har glemt en essensiell ting. Sex!

Kan ikkje berre alle ungjenta mellom 16-24 år, i stedet for å melde sæ inn i Røde Kors og alle slike tulleorganisasjona, heller verve sæ til en frivillhetssexforening? Så kan alle tidligere barnesoldata og andre traumatiserte komme dit for å få sex, uten all den derre volden og det makkverket. Vinn vinn situasjon! Ungjentan no te dags ligg jo rundt kvar helg likevel, så det e ikkje nå nytt for dem! (Og nei, dette er ikke et hint til noen jeg kjenner eller er i familie med). Dette er kanskje en vågal idé, men hvis du tenke etter så ser nok du også at det ikkje e så dumt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

For det første så er prostitusjon ulovlig i Norge!

Anne-J. sa...

Takk for kommentar anonym! Husk at det er kjøp av sex som e ulovlig i Norge. Det e dessuten ikke penger involvert når det e drevet på frivillig basis! Og hva var for det andre? Nei, tenkte meg det. Du har ikke noe motargukment å komme med.